Fotoimpressie 

Een kaart met daarop de fotopunten is hieronder weergegeven. Door op een foto-icoon te klikken kunt u de twee windturbines vanuit dat fotopunt in het landschap bekijken. De blauwe icoontjes zijn de plekken waar de windturbines voorzien zijn.

Er is nog geen type windturbine  gekozen vanwege de innovatie van windturbines maar qua afmetingen zullen ze nagenoeg vergelijkbaar zijn. Er komen steeds nieuwe, stillere en betere windturbines op de markt, die ontwikkeling gaat alsmaar door. Door niet bij voorbaat een exacte windturbine te kiezen, is er de ruimte om de beste windturbine te kiezen die op dat moment beschikbaar is. 

De visualisaties die hier worden weergegeven zijn panorama visualisaties. Wanneer u een foto opent, ziet u 60 graden van de horizon in beeld verschijnen (het laden van de foto kan soms even duren). U kunt 360 graden rondkijken door naar links en rechts te scrollen. Om de foto overeen te laten komen met wat u werkelijk buiten zou zien is de kijkafstand van belang. We raden u aan om een afstand aan te houden van circa 1 keer de beeldschermbreedte tot de foto.