Brief ENGIE aan fractie Beuningen Nu en Morgen

ENGIE reageert op de op 2 februari ontvangen brief van de fractie van Beuningen Nu en Morgen over de plannen rond de plaatsing van windmolens in Nijmegen-West.

ENGIE heeft op 8 februari gereageerd op de onvangen brief van de de lokale partij Beuningen Nu en Morgen, over de plannen rond de plaatsing van windmolens in Nijmegen-West. In de brief gaat ENGIE in op het meenemen van de belangen van de omgeving. Dit gebeurt onder ander door te sparren met de Klankbordgroep Centrale Gelderland. Daarnaast is in samenwerking met provincie Gelderland en de gemeente Nijmegen een procesregisseur aangesteld.

Lees hier de brief van ENGIE aan de fractie Beuningen Nu en Morgen (8 feb. 2018)

Lees hier de brief van Beuningen Nu en Morgen aan ENGIE (2 feb. 2018)